HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN

Különleges ajánlatunk művészetbarátoknak

VESZPRÉMI INDULÁS!

Kora reggeli veszprémi indulás után a délelőtti órákban érkezünk Piberbe,ahol látogatást teszünk a bécsi Spanyol lovasiskola méntelepén, mely 2016. óta felkerült az Unesco világörökségi listájára. A lovakon kívül kocsimúzeumot és a egyéb a lovasiskolához kapcsolódó kiállításokat is láthatunk. 

Következő állomásunk Barnbach, ahol a Szt. Borbála templomot, és a körülötte található parkot a világvallásuk kapuival tekintjük meg helyi vezetéssel.

A templom átépítésével az extavagáns bécsi festőt-építészt, Hundertwassert bízták meg, aki egészen különleges épületet alkotott érdekes szimbólumokkal. 

Innen tovább utazunk Bad Blumauba, ahol egy gyógyszálló komplexum található melynek pavilonszerű épületeit szintén Hundertwasser alkotta meg.

Helyi vezetéssel teszünk sétát az épületen belül, majd kívül, egy terepasztalon azokat a házakat is láthatjuk melyek nem készültek (még) el.

A vezetés végén a szálloda egyik kávézójában süteményt és kávét fogyaszthatunk. 

Innen indulunk haza  a késő délutáni órákban.

Utazás: légkondicionált kisbusszal Veszprémből

Felszállási lehetőségek: Herend, Bakonygyepes


Időpont:

Részvételi díj: 15.500 Ft / fő 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőket és a baleset-,betegség-,poggyászbiztosítást (BBP)

Belépők ára: később..

HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN HUNDERTWASSER NYOMÁBAN STÁJERORSZÁGBAN