Cégünkről

Az Exclusive Tours utazási iroda az Exclusive Csoport tagjaként közös tulajdonosi szerkezetben, dinamikus fiatal szakembergárda vezetésével a legjobb minőséget és biztonságot kínálja utasainak, akik mind vállalati ügyfélkörből mind egyéni turistákból kerülnek ki.

Sikereink titkát az igényes kiszolgálás, gyorsaság, rugalmasság, hatékony csapatmunka és a szakszerű vezetés szavatolja.

Cégünk története 1989-re nyúlik vissza. Ez évben alakult meg az M&M Exclusive Tours Kft., amely teljes körű turisztikai szolgáltatást nyújtott ügyfeleinek, beleértve a valutaváltást is. A társaság évről évre növelte forgalmát, és Budapest szívében a Váci utcai iroda megnyitásával egy igazán Exclusive központot hozott létre.

2000-ben stratégiai szövetséget kötöttünk három megbízható partnerirodával (Bonafini Bindair, Concorde Travel, Skyline Tickets), létrehozva a UNITED 4 Első Magyar Repülőjegyértékesítő Egyesülést. IATA engedéllyel rendelkező iroda lévén valamennyi légitársaság repülőjegyeit értékesítjük, s utasainknak lehetõségük van a legjobb díjtételű repülőjegyek igénybe vételére. Az iroda alapelve, hogy ne csupán a jegyek kiállítója legyen.

Munkatársaink nagy tapasztalattal bíró, magasan képzett utazási tanácsadók, akik az ügyfelek még fel nem tett kérdéseire is válaszolnak.  Ügyfeleink sorában a személyre szabott szolgáltatás, hiteles tájékoztatás és garantált minőség okán számtalan törzsutast köszönthetünk.

2007. évben megnyitottuk a veszprémi irodánkat.  Irodáink elsősorban viszonteladói tevékenységet folytatnak, amely alapját a legmegbízhatóbb 50 touroperátorral kötött ügynöki szerződések adják. Természetesen az egyedi utazási igényeket is megszervezzük. Irodáinkban pénzváltásra és a Western Union szolgáltatás igénybevételére is lehetőség van.

Cégfilozófiánk, hogy nemcsak nevében, hanem küllemében, megbízhatóságában, magas színvonalú szolgáltatásaiban is EXCLUSIVE utazási irodaként állunk utasaink rendelkezésére. LEGYEN ÜGYFELÜNK, UTAZZON VELÜNK!