JEKYLL ÉS HYDE

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Veszprémi indulással!

Gyógyít, vagy pusztít?

London, 19. század. Az orvos Dr. Jekyll megszállottan kutat, hogy elméletét empirikusan is bizonyítsa - ehhez már csak az emberen végzett kísérlet hiányzik.

A kérdésfeltevés elemi: Meg lehet-e szüntetni az emberben rejlő gonoszságot orvostudományi módszerekkel, egy szérum beadásával? A siker valódi áttörést jelentene, akár el is hozhatná a világbékét. Az illetékes hatóságok azonban tartanak a következményektől és elutasítják a kísérlet végrehajtása iránti keresetet; Jekyll lelkesedése szemükben vakmerő őrültség.
A medikus viszont nem hagyja eltántorítani magát céljától, az emberiség gyógyításától. Mély meggyőződéssel hisz az igazában, és végül úgy dönt, hogy saját magán végzi el a kísérletet - a kimenetele viszont nem várt mellékhatásokkal jár…

Örök aktuális téma egy lebilincselő thriller-musicalben, amely a világ egyik legnagyobb Broadway- sikere. Remek dalok hazánk legismertebb musicalszínészeinek előadásában, látványos díszletek és részletgazdag jelmezek garantálják a feledhetetlen élményt!

Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

 

A többszörös Grammy- és Tony-díjra jelölt Frank Wildhorn és a kétszeres Oscar- és Grammy-díjas Leslie Bricusse műve 1990-ben indult el világhódító útjára, és számos feldolgozásban, számtalan színpadon aratott sikert. Minden idők egyik legnépszerűbb musicalje.

Horror, kaland, gyilkosság, káosz - mély érzelmek, magas filozófia, önfeláldozás: mindez egy pörgő, szenvedélyes és lenyűgözően látványos produkcióban. Az előadás rendező-koreográfusa: Vincze Balázs.   

Forrás: http://www.operett.hu/index.php?inc=repertoar_mutat&rId=318&evadId=17

Képek forrása: http://www.operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=540

Indulás: Veszprém

Felszállási lehetőségek: Sólyi elágazó, Öskü, Várpalota, Székesfehérvár


Időpont: 2022.10.16 vasárnap 

Előadás időpontja: 15.00 óra

Részvételi díj: 12 900 Ft / fő

A részvételi díj tartalmazza a színházjegyet, az utazás költségét, a csoportvezetés díját.

Utazását SZÉP-kártyával is fizetheti.

JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE JEKYLL ÉS HYDE